5 Aralık 2015 Cumartesi

KASIM AYINDA OKUDUKLARIM

Merhabalaar neredeyse hepsinin yorumu blogda detaylı bir şekilde var ama kısaca kasım ayında okuduklarımdan bahsediyim dedim. Bu arada dediğim gibi spoisiz detaylı yorumlar blogumda mevcut


SİLBER
Bu ay okudum en tatlıs en sevimli en minnoş en en kitap. Kitap o kadar sevimli ki kitap canlanıp insan olsa eminim yuzu morarana kadar mıncırırdım. Eğer güzel vakit geçirmek istiyorsanız ve kitap okuyamama durumundaysanız eğlenceli hafif yormayan akıcı bir kitap. Bence bu kitabı oyle zamanlar ıcın saklayın. RSden cıkmak icin bicilmiş kaftan. 

ÇİRKİN AŞK
Romantik kitap seviyorsanız bence çirkin aşkı da seversiniz. Kitap Miles'in geçmişteki ve şimdiki aşkını anlatıyor. İki farklı kadın, iki farklı aşk, iki farklı Miles. Miles'ın hikayesi, değişimi inanın okumaya değer. Eminim Miles'ı sizde cok seviceksiniz. Ama kitapta +18 yerler de var yani rahatsız olucaksanız bu kitabı atlayıpp başka kitaplara yönelin.

ÇEVRİMİÇİ KIZ
Bu ay okuduklarım arasında en az sevdiğim kitap. Ama wattpad hikayelerini seviyorsanız eminim Cevrimici Kız'ı da seversiniz üstelik yazarı da çok tatlışşş

KÜRK MANTOLU MADONNA
Cok naif, cok güzel bir kitaptı. Biraz türk filmi tadında biraz klişe ama bir o kadar güzel işlenmiş, cok güzel cümleler barındıran bir kitap.

CİNDER
Modern külkedisi masalıı ama bu sefer romantık bir dünyaya değil bir distopyanın içinde bir sayborg olarak. Kurgusu o kadar güzeldi ve masalla o kadar güzel bağdaştırılmıştı ki. Masalsı bir kitaptı. Cok güzeldi, cok heyecanlıydı. Biri üstüme Scarlett'ı atsıın. 

ALTIN OĞUL
Zekasına hayran olduğum yazarın muhteşem kitabı! En sevdiğim distopyalardan, distopya seviyorsanız ve hala Kızıl Yükselişi okumadıysanız hazır Altın Oğul da cıkmışken hemmmeen okuyun.

MUCİZE
'Bir insanı dış görünüşüne göre yargılamayın, özellikle bir çocuğu, herşeyden önce nazik olun, sizin için önemsiz bir davranışın başkasının hayatını nasıl etkileyeceğini bilemezsiniz.'

Yer yer güldüren, yer yer gözlerimi dolduran, yer yer de kızdıran bir kitaptı. Hayatın içinden cok sevimli bir kitaptı. Cok güzel mesajlar vardı cok akıcıydı, cok sevdim cok.

KÖPEK DÜŞLERİ
 Bu kitabı herkesin seveceğini söyleyemem çünkü kitapta fazla olay yoktu.  Cameron'un duygularını düşüncelerini yaşamını anlatıyordu ama her okuyanın farklı seyler bulabileceği kendime birşeyler katabileceği bir kitaptı. 


VERONİKA ÖLMEK İSTİYOR
Bu kitap en sevdiğim kitaplar arasına girdii! Yorumunu bu posttan sonra paylasıcam sizii direek oraya alıyım.

Bu arada kitaplar için playlist hazırlıyorum eğer bakmak dinlemek isterseniz spotifyde kullanıcı adım nazzkk
Görüşmek üzeree *-*


0 yorum:

Yorum Gönder

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Recent Posts

The Eve Trilogy by Anna Carey Jennifer L. Armentrout || Frigid Jennifer L. Armentrout || Wait For You Kiera Cass || Beni Seç Colleen Hoover - Umutsuz Becca Fitzpatrick - Fısıltı Suzanne Collins - Açlık Oyunları Veronica Roth - Uyumsuz Delirium by Lauren Oliver Daughter of Smoke and Bone by Laini Taylor

Unordered List

Text Widget

Consectetuer

Popular

Blogroll

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Takipçiler

Comments

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Pages

Copyright © Kitap Kavanozu | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com