13 Eylül 2015 Pazar

İlk Bakışta Aşkın İstatiksel Olasılığı - Jennifer E.Smith

Bazen Sadece Dört Dakikayla Uçağınızı Kaçırırsınız ve O Dakikaların Birinde Gerçek Aşk Sizi Bekliyordur.

Hadley, hayatının en kötü günlerinden birini yaşıyordu. Babası Londra'da, Hadley'nin tanımadığı bir kadınla evleniyordu ve düğüne yetişmeye çalışan Hadley uçağını kıl payı kaçırdı. Genç kız, önceleri kadere inanmazdı. Ama havaalanında kısılıp kaldığı o gün Oliver'la tanışması, Hadley için bir dönüm noktası olacaktı. Çekici ve meraklı Oliver, daha ilk anda Hadley'nin başını döndürdü. Üstelik iki genç aynı uçakta yolculuk edecekti. Hadley ve Oliver'ın yirmi dört saat içinde geçen hikâyesi, gerçek aşkın en beklenmedik anda karşınıza çıkabileceğine sizi inandıracak.

"Romantizm ve bilgelik bir arada… Mutlaka okunmalı. Ve Oliver'la tanıştığınız an, bir sonraki uçağınızı kaçırmak için dua edeceksiniz." 
-Sarah Mlynowsk-

"Kalbinizi ısıtacak, ustaca kaleme alınmış göz yaşartıcı bir öykü." 
-Lucy Peden, Bliss-

"Modern bir atmosferde geçen klasik bir aşk hikâyesi. Tesadüfi tanışmalar, uzun bakışmalar ve sonsuz olasılıklar."
-Jenny, Blogger-

"Kalbimi müthiş sızlattı."
-Carla, Blogger-
(Tanıtım Bülteninden)



YORUMUM





Dört dakikanın herşeyi değiştirebileceği kimin aklına gelirdi ki?

O kadar güzel,tatlı ve naif bir aşk hikayesiydi ki. Karakterlere bayıldım, onların duygu geçişleri, geçmişe dair kesitler, neyi neden yaptıklarını cok guzel  acıklıyordu. 
Cok akıcı ve hemen biten bir kitaptı merak unsuru olmasa da  sayfaları hızlı hızlı gecıp hemen herseyı okuyup bitirme ıstegı uyandırdı.

İçimizi ısıtan, cabucak biten, naif ve güzel bir kitaptı. Yazarın kalemını cok sevdım, cok yormuyordu ama guzel mesajlarda veriyordu. Aşkın yanı sıra aile ilişkileriyle ilgili güzel notlarda vardı.  

Aralarındaki eğlenceli diyaloglar, birlikte geçirdikleri zaman muh te şem di! Belki en sevdiğim kitap çifti olamadılar ama onların naiflikleri yeter be.. 

Hadley hayatının en kotu gunu olacagını dusunurken, babasının dugunune gıtmek onun ıcın ıskenceyken 4 dakikayla ucagı kacırıyor ve hayatı degısıyor.

Sadece 4 dakikayla hayatımız nasıl bambaşka bir hal alır, nasıl guzellesır onu anlatıyordu. Sadece 4 DAKİKA. Hepimiz heryere gec kalmıyor muyuz aslında 4 dakika deyip gecmemek gerek. Ucagı 4 dakıkayla kacırmakla Hadleyın başına nasıl güzel seyler geliyor. Ama bunun bizim basımıza gelme olasılıgı? 
Geçirdikleri uçak yolculugu cok keyifliydi 12 saat boyunca bol kahkaha, eğlenceli diyaloglar birbirlerini tanımak, 'sevmek' için yetti bile sonucta bu ilk bakışta aşk. Peki ya yolculuktan sonrası? Sonrasında da beklenmedik olaylar hem keyifli hem üzünçlü dakikalar sizi bekliyor. 

Bence aklınızda varsa bu kitabı bekleymeyip hemen okumalısınız nasıl bittiğini anlamayacağınız çerezlik bir kitap.

Bu yazıda cok fazla 4 dakika dedim... Gorusmek uzereee *-*


ALINTILAR

'Bu hayatta yaşamaya ve ölmeye değecek günler vardır.'

'İyi birşeye sahip olup onu yitirmek mi yoksa ona hiç sahip olmamak mı daha iyi?'

'Sonuçta biri peşinizdeyken kaçmak başka şeydi, tek başınıza koşmak apayrı.'

0 yorum:

Yorum Gönder

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Recent Posts

The Eve Trilogy by Anna Carey Jennifer L. Armentrout || Frigid Jennifer L. Armentrout || Wait For You Kiera Cass || Beni Seç Colleen Hoover - Umutsuz Becca Fitzpatrick - Fısıltı Suzanne Collins - Açlık Oyunları Veronica Roth - Uyumsuz Delirium by Lauren Oliver Daughter of Smoke and Bone by Laini Taylor

Unordered List

Text Widget

Consectetuer

Popular

Blogroll

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Takipçiler

Comments

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Pages

Copyright © Kitap Kavanozu | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com